• Een klankschaalmassage biedt een diepe ontspanning aan lichaam en geest. Omringd door klank kun je loslaten wat je bezighoudt. Je krijgt weer nieuwe energie. De harmonieuze klanken en trillingen van de schalen werken diep door in het lichaam en de geest. Ons lichaam bestaat voor een groot percentage uit water en de trillingen van de klankschaal zetten dat water in beweging

    Het gevolg is een innerlijke massage tot op celniveau. Een gezond lichaam heeft een eigen trilling en beweging. Het is goed afgestemd en trilt zuiver in een eigen frequentie. Wanneer je niet lekker in je vel zit, gestrest bent of lichamelijke klachten ervaart kan deze lichaamseigen trilling verstoord zijn. De klankschaalmassage ondersteunt het lichaam om weer in zijn eigen trilling en beweging te komen. De klanken en trillingen harmoniseren en ordenen het lichaam. Zo komen spanningen en/of blokkades los en kan het lichaam weer herstellen.

    Een klankschaalmassage is een prima manier om even heerlijk te ontspannen en tot rust te komen. Om het hoofd stil te maken en vermoeidheid en zorgen los te laten. De massage kan op zichzelf staan, maar kunnen eventueel ook op therapeutische basis inclusief coaching worden geboekt (circa drie sessies).

    Een zeer bijzondere ervaring die al vele klanten heeft doen terugkomen voor een vervolgsessie.

    De behandelingen vinden plaats op afspraak. Geef via een info@in2yoga.nl of via 06-4221206 je voorkeur door.
    In2Yoga neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.