• Reiki is Universele Levenskracht. Het is de energie, die in ons en om ons heen stroomt. Reiki is een Japans woord. Rei betekent al het zijn, het universele en Ki betekent licht, energie oftewel levenskracht. Als Reiki I en II behandelaar kan Linda Kaan deze energie sturen.

    Reiki-energie geeft een diepe ontspanning aan lichaam en geest. Blokkades worden opgeheven en de levensenergie kan weer stromen. De energie voedt en heelt degene die behandeld wordt op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Reiki helpt problemen (uit het heden of verleden) met de bijbehorende emoties te verwerken. De werking van Reiki is veelzijdig en werkt bij mensen, maar ook bij dieren en planten. Het versterkt het zelf genezend vermogen, werkt ontgiftend, geeft energie, heft emotionele blokkades op, helpt onverwerkte ervaringen te verwerken en bevordert de geestelijke balans.

    Reiki verlicht stress, lichamelijk pijn, slecht slapen, traumatische ervaringen, emotionele klachten, angsten en fobieën, rouwverwerking, hoge bloeddruk, depressie en hoofdpijn. Het is niet nodig om lichamelijke en/of psychische klachten te hebben om baat te hebben bij Reiki. Er is dan sprake van het voorkomen van klachten en het in balans houden van lichaam en geest.

    Graag help ik je weer in balans te komen door middel van een Reiki-behandeling.

    De behandelingen vinden plaats op afspraak. Geef via info@in2yoga.nl of via 06-4221206 je voorkeur door.
    In2Yoga neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.