• WORKSHOPS

 • Je kunt bij In2Yoga diverse cursussen en workshops volgen. Deze cursussen en workshops zijn voor leden en niet-leden van In2Yoga toegankelijk. Onder andere;

  • Wat is Yoga? – inleidende yogacursus voor beginners, meditatiecursussen, lach yoga workshop, ademhalingsessies, Yin XL, Pralaya introductie, klankschaal concerten, buiten yoga, Shantala-babymassage cursus, Lazy Sunday Morning yoga + High-Tea
 • Komende workshops

 • 24 maart 2024 Mini Retraite - Een dag helemaal voor jezelf

  Laat je deze heerlijke retraite dag onderdompelen in de mooie wereld van Yin Yoga, meditatie, klank en Yin Nidra. Onder leiding van Lisanne en Linda - Inclusief een lekkere lunch. 

  'Yin' :staat voor rust en vertraging. Tijdens yin yoga beoefenen we vertraging door houdingen langer aan te houden. Tijdens deze les leggen we de focus op onze binnenwereld en het in contact komen met ons lichaam. Een moment voor je zelf, zonder bezig te hoeven zijn met dat wat er om je heen gebeurd. Een mooie tegenhanger als je kijkt naar de vele prikkels waar we dagelijks mee te maken hebben. De houdingen hebben een kalmerend effect op ons zenuwstelsel en zorgen voor meer soepelheid en stevigheid van spieren, pezen en gewrichten.

  We sluiten de dag af met een gecombineerde les van yin yoga met yoga nidra. Bij yoga nidra brengen we ons lichaam in een staat tussen slaap en wakker zijn. Een staat van rust en herstel,  anders als bij een meditatie. Tijdens yoga nidra lig je op je matje en wordt je stap voor stap in deze staat begeleid. Yoga nidra zorgt voor diepe lichamelijk, mentale en emotionele ontspanning.

 • Programma retraite In2Yoga:
  09:30 uur - Aanvang - thee, sap plus lekkers
  10:00 uur - Yin XL les olv Lisanne
  11:30 uur - Einde les

  Pauze - thee, sap plus lekkers
  11:45 uur - Lunch
  12:30 uur - Adem, meditatie en klank olv Linda
  13:30 uur - Einde les

  Pauze - thee, sap plus lekkers

  13:45 uur - Yin Yoga Nidra 
  14:45 uur - Einde les
  14:45 uur - Thee, sap plus lekkers
  15:00 uur - Einde dag

  Gun jezelf alleen of samen met partner, vriend of vriendin, moeder of vader, dochter of zoon deze Retraite dag. (Je hoeft geen lid te zijn van In2Yoga)

  Investering : € 99,00 p.p.
  Tijd: 09:30 uur - 15:00 uur


  Draag gemakkelijk zittende kleding waar je fijn in kunt bewegen, plus een warm vestje of warme trui, lekker warme sokken, en wij zorgen voor de rest.

  We zien je graag op 24 maart 2024!

  Aanmelden? Dat kan!
  Stuur een bericht naar momo of info@in2yoga.nl of neem contact op via 06-42212406