• SHANTALA-BABYMASSAGE

  Een mooie vorm van contact maken met je baby en tegelijkertijd een geborgen en ontspannende weldaad aan je kindje geven, kan door middel van de uit India afkomstige Shantala-babymassage. Door deze massagetechniek komt de stof oxytocine vrij. Dit hormoon bevordert een gevoel van tederheid, verbondenheid en een veilige hechting met de ouders of verzorgers. Dit zorgt voor een evenwichtige ontwikkeling in het verdere leven. Tevens helpt deze massagevorm bij darmkrampjes, huilbaby’s en een verstoord slaappatroon.

  Door het masseren van je baby kun je je zelfvertrouwen en intuïtie omtrent je baby versterken en ontwikkelen. Het geeft een moment van rust en aandacht voor elkaar. Heerlijk voor je baby, maar ook heerlijk voor jezelf. Door aanraking stimuleer je de huid, de stofwisseling en de ontwikkeling van de zintuigen. Het geven van de shantala-babymassage zorgt voor een rustpunt en dat werkt heel bevestigend voor zowel ouder(s), verzorger(s) als kind.

  Deze cursus is geschikt voor baby’s vanaf zes weken tot negen maanden. De cursus is bedoeld voor één ouder of verzorger met zijn of haar baby, duurt anderhalf uur per sessie en wordt groepsgewijs gegeven.

  Datum START CURSUS : 

  6 december van 09:30 tot 11:00 uur

  Aanmelden? Dat kan!
  Stuur een bericht naar info@in2yoga.nl of neem contact op via 06-42212406