• DOCENTEN

 • Linda Kaan

  Eigenaresse In2Yoga

  Geeft diverse yogalessen - meerdere malen per week

  Mijn naam is Linda Kaan. Trotse moeder van een prachtzoon en woonachtig in het groene Krimpen. 

  Het leven is voor mij om van te genieten. Mijn motto is dan ook: “Geniet nooit met mate”. Toch is hiervoor veel balans in je leven nodig, want het kan soms erg druk zijn. Niet alleen in je dagelijkse doen, maar ook in je hoofd. We moeten namelijk nogal wat regelen op een dag. Daarnaast overkomen ons geregeld levensgebeurtenissen waar we niet altijd voor kiezen… 


  Ik vind mijn balans al een tijd door het beoefenen van yoga. Door de yoga heb ik een veel rustiger denkpatroon, is mijn ademhaling ontzettend verbeterd. Mijn lichaam is soepeler, leniger en sterker geworden en mijn zelfvertrouwen is gegroeid. Dit geef ik heel graag door aan anderen. Ik geniet van de rust die yoga aan je kan geven. Ik heb mij daarom door middel van diverse opleidingen gediplomeerd tot allround yoga docente. Ik ben gespecialiseerd in Hatha yoga, zwangerschapsyoga, post-natale yoga, Shantala-babymassage, power yoga, flow yoga, Ashtanga yoga, aerial yoga, aerial restorative yoga, aerial zwangerschapsyoga en (aerial) kinderyoga. Daarnaast ben ik gediplomeerd klankschaalmassage therapeut (soundhealer), gediplomeerd Reiki I & II behandelaar en heb ik mij gecertificeerd in de doTERRA AromaTouch Technique massage. Daarnaast ben ik Mindfulness trainer en volg ik een opleiding tot Thaise yogamasseur/therapeut.


  Ik wil je graag samen met de docenten van In2Yoga kennis laten maken met al het goede dat yoga, klankschaalmassage, Reiki en massage voor je kan betekenen.


  Je bent meer dan van harte welkom bij In2Yoga!

  Lieve groet!

  Linda Kaan

   

 • Dorine Dellevoet

  Geeft Easy yoga op vrijdagochtend van 10:30 tot 11:30 uur.

  Mijn naam is Dorine Dellevoet, ik ben getrouwd met Alex en ik heb 2 zonen en ben geboren en getogen in Krimpen aan den IJssel.

  In maart 2014 heb ik de opleiding tot yogadocent bij In2Yoga afgerond. De opleiding ben ik gaan doen uit interesse en om mij persoonlijk verder te ontwikkelen. Ik ben met de opleiding begonnen in een periode dat ik veel stress kende op mijn werk en uiteindelijk heb ik ervoor gekozen een nieuwe weg in te slaan en geef ik naast mijn baan in het voortgezet onderwijs op de vrijdagochtend yogales bij In2Yoga.

  Ik geef een easy yogales en ik vind het heel fijn om iedereen in mijn les te laten genieten van yoga binnen zijn/haar eigen mogelijkheden. Iedere week kijk ik uit naar de vrijdagochtend en naar de energie die ik krijg van de dames in mijn les. In het najaar van 2015 heb ik de cursus ouderenyoga gevolgd, om mij nog verder te ontwikkelen. En start ik binnenkort met de opleiding stoelyoga voor ouderen.

  Yoga betekent veel voor mij en ik vind het fijn dit met anderen te kunnen delen. 


  Warme groet,

  Dorine 

 • Sandi van Aalst

  Geeft vanaf november op maandag Pilates van 9:15 tot 10:15 uur.

  My name is Sandra (Sandi) van Aalst. I have always led an active lifestyle starting with ballet at 6 years of age followed by modern dance. As an adult I have done aerobics,  weight training, boxing  kickboxing and was a professional belly dancer. I started practicing Yoga and Pilates in 2007 for rehabilitation after surgery for a back injury. I was in a back brace for 2 months. My body healed and I became physically and mentally strong. It made me more mindful, grateful and I found inner strength and peace.

  Pilates and yoga creates space and corrects alignment of the body, lengthening and toning the muscles to support long term health. You learn to breathe correctly which calms the mind, and become present in the moment. Combining movement with breath, the body releases stress, and toxins.

  I love sharing the benefits of pilates and yoga with my students.   
   

  “Change happens through movement and movement heals" - Joseph Pilates.`